2021-09-26 07:18:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - El kellene kicsit engednie magát végre

Napi horoszkóp szeptember 26-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint talán úgy érzi, hogy valaki szánt szándékkal tett keresztbe önnek, de ez egyáltalán nem biztos, hogy így is van. Mielőtt a szándékosságot készpénznek venné, beszéljen az illetővel. Meg fog lepődni a reakcióján!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Nagyon kimerült a héten, ezért jól teszi, ha nem siet a felkeléssel. Tartsanak ma pizsamás napot a családban, néha az a legjobb kikapcsolódás. Ne tervezzen, tegyen ma mindent spontán módon! Abba is bele lehet jönni.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nagy tervei voltak erre a hétvégére, de lehet, hogy le kell mondania róla. Pihenni, kirándulni, vagy olvasgatni szeretett volna, ehelyett váratlan vendégek zaklatják fel a nyugalmát. Kár megijednie, a végén jól fogja érezni magát.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold ma különösen érzelmessé teszi önt. Minden oka megvan az érzelgősségre: egy szerelmes üzenet felkavarja a szívét. Persze lehet, hogy a fele csak képzelet. De a szerelem mindig ilyen: nagy illúzió.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

El kellene kicsit engednie magát végre. Folyton a feladatokat hajtja, és azok egyre menekülnek, az ideje meg mintha egyre szűkösebb lenne. Ha az időt megtanulná kitágítani meditációval, szerelemmel, művészettel, akkor csodás módon több maradna.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ha a következő hétre gondol, bizony már előre szörnyülködik, hogy mi minden vár önre. Készítsen időbeosztás már előre, attól is megnyugszik. A mai napon egyebet ne tegyen, csak pihenjen, készüljön rá.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ne engedje, hogy mások a fejére nőjenek, és állandóan utasításokat adjanak önnek. Eléggé önálló már, és tudja, mit akar: kövesse bátran a céljait. Ez persze nem azt jelenti, hogy útmutatás nem fogadhat el.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Kicsit indulatossá vált az utóbbi időben. Talán túlterheltsége, vagy idegi kimerültség lehet a háttérben. Valamilyen be nem vallott gond is gyötörheti a lelkét. Merüljön el magában, mi is lehet a gondok forrása.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A mai nap izgalmas szerelmi konspirációkra adhat önnek alkalmat. A szerelemben valami régi most újra felbukkanhat: akár személy, akár helyszín, vagy más egyéb formájában. A kalandban a régi és az új izgalmasan keveredik.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha idegeskedik, aggódik, attól nem fog megjavulni semmi bizonyos kapcsolataiban. Ha azonban képes elengedni a rég letűnt bánatokat, és megtanul újra úgy bízni, mint egy kisgyerek, akkor még minden jóra fordulhat.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Mostanában nagyon begubózott, pedig az ön szíve a nagyvilághoz húzna. Talán az ősz is teszi, de az is, hogy valahogy rutinszerűvé vált az élete. A hétvége jó alkalom arra, hogy ellentmondjon ennek. Vagy még inkább tegyen.


Halak: II. 19. - III. 20.

Különös ajánlatot kaphat, de még képtelen meghozni a döntést, hogy igent mondjon-e rá. Nem is szabad kapkodnia! Különösen, ha a családját is érintő dolgokról van szó. Mindenképpen beszélje meg a társával is, mielőtt választ ad!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: